بسیاری از کارشناسان معتقدند که افزایش بدحجابی در کشور می تواند تاثیرات بسیار مخربی بر بنیان خانواده ها داشته باشد. افزایش بدحجابی تنوع طلبی تنوع طلبی را در میان زنان و مردان افزایش می دهد و در نتیجه می توان میزان عشق و محبت میان زن و مرد در خانواده را کاهش دهد. زمانی که دختران و زنان با پوشش های زننده وارد اجتماع می شوند و توجه مردان را به خود جلب می کنند در حقیقت نوعی ظلم به زنان و دخترانی است که شاید از زیبایی چندانی برخوردار نباشند .یعنی بدحجابی می تواند کانون خانواده افراد جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.

در همین خصوص الهام حیادار مدرس تفسیر قرآن و نهج البلاغه معتقد است بدحجابی از عوامل افزایش طلاق است. وی گفت : در بسیاری مواقع جوانان از اینکه حجاب در قرآن مورد تأکید قرار گرفته اطلاع ندارند. پروردگار متعال در آیات 31 سوره نور و 59 سوره احزاب به صورت بسیار واضحی مسئله حجاب را بیان کرده و در رابطه با علت آن فرموده است: اگر می گویم که این حجاب را به خود نزدیک کنید علت این است که شناخته شوید عفیف هستید و کسانی که بیمار دل هستند مزاحم شما نشوند.حیادار با اشاره به ضرورت تبیین علل عقلی حجاب برای جوانان گفت: کتاب مسئله حجاب استاد شهید مطهری یکی از بهترین منابع برای تبیین علل عقلی است. در بسیاری از جوامع چه غربی و چه غیر غربی یک سری نیازها را به پوشش می دانند.

این مدرس تفسیر قرآنی اظهار داشت: جامعه بدحجاب دچار بیماری روانی می شوند. از نظر اجتماعی وقتی در خانواده ای حجاب مورد توجه باشد به طور طبیعی روابط میان اعضای خانواده بویژه همسران تحت تأثیر قرار می گیرند. بدحجابی موجب اختلافات بسیاری در خانواده و بالارفتن آمار طلاق است. حتی از بعد اجتماعی نیز تحت هیچ شرایطی نمی توان مدعی شد که جامعه به حجاب نیازی ندارد.وی تأکید کرد: از طرفی حجاب عاملی ارزش زن را بالا می برد. کسانی که بدحجاب بوده و پس از آن محجبه می شوند خود اذعان کرده اند که برخورد افراد جامعه با آنها پس از محجبه شدن به چه میزان بهبود یافته و چگونه ارزش آنها مورد احترام قرار گرفته است.این مدرس قرآن اظهار داشت که کار تبیین علل حجاب از ابعاد مختلف را باید از دوره ابتدایی آغاز کرد که حجاب بر دختران واجب می شود. در این سن می توان حجاب را با همان زبان کودکان برای آنها تبیین کرد، چرا که نقشی که از کودکی در وجود افراد حک می شود تأثیر خاصی دارد. اگر بتوان جوانان را در دوره تحصیلی پربار کنیم اثر را از دست نمی دهند.حیادار در رابطه با نقش مردان جامعه به عنوان عواملی برای کاهش بدحجابی گفت: یک سری از علل بدحجابی عقده های روحی روانی است، دختران تلاش می کند این عقده ها را به وسیله ظاهر خود برطرف کند. اهمیت پدر و توجه وی به دختر می تواند نیاز روانی وی را به خودنمایی و در معرض دید نامحرم قرار گرفتن را رفع کند. چنین رابطه محبت آمیزی می تواند همراه با تبیین علل پوشش و حجاب به نوعی بدحجابی در جامعه را کاهش دهد.

  

البته راهکارهای متعددی نیز برای مقابله با رواج بدحجابی و تزلزل بنیان خانواده وجود دارد . در خصوص روابط میان زن و مرد و تبیین فرهنگ جنسی دین مبین اسلام به بهترین شکل ممکن دستورات لازم در این عرصه را صادر کرده است . یکی از اساسی ترین راهکار‌ها برای ممانعت از هرچه وخیم تر شدن اوضاع فرهنگی کشور در عرصه حجاب و مسائل جنسی نگرش جدید به مسائل ازدواج جوانان است امروز مهمترین راه برای تبیین فرهنگ جنسی سالم در کشور زدودن برخی سنت های غلط از رسوم ازدواج است. متاسفانه هم اکنون ازدواج در ایران برای جوانان به غول بزرگی بدل شده است که میلیون ها تومان سرمایه لازم دارد و پس از آن نیز تازه ابتدای راه است و مسئله اشتغال و مسکن و... آغاز می گردد.

در حالی که این نوع پیشفرض در خصوص ازدواج اصلی ترین دلیل کاهش نرخ ازدواج در میان جوانان و افزایش رفتارهای جنسی غیر مشروع در کشور است. در دین مبین اسلام ازدواج هیچ گاه به این سختی و با این همه مشکلات توصیف نشده است. بلکه پیامبر اکرم (ص) و همچنین ائمه هدی (ع) همواره بر هرچه آسانتر برگزار شدن ازدواج تاکید کرده اند . البته این نوع نگاه جوانان به مقوله مراسم ازدواج ریشه در فرهنگ باستانی ایران دارد اما این اهمیت نباید تنها به نوع تشریفات مراسم عروسی و یا آماده بودن تمام شرایط برای ازدواج تعبیر شود.

لذا در نهایت باید گفت پیکان بدحجابی کانون خانواده ها را نشانه رفته است چرا که از یک سو افزایش بدحجابی منجر به تزلزل پیوند های عاطفی در خانواده ها می گردد و از سوی دیگر با رواج بی بند و باری های جنسی جوانان میل رغبتی برای تشکیل زندگی مشترک نخواهند داشت.