رسانه های داخلی ما به جای آنکه در شرایط جنگ نرم که جامعه ما امروز با آن مواجه است در راستای حفظ فرهنگ ملی و اسلامی عمل کنند به عنوان کمکی رسانه های بیگانه عمل می کنند.تضعیف فرهنگ حجاب یکی از اهداف اصلی رسانه های غربی است که متاسفانه برخی رسانه های داخلی نه تنها فعالیتی در جهت ترویج حجاب در جامعه ندارند بلکه حجاب را دستخوش تحولات خاصی کرده اند.هماکنون نه تنها در صدا و سیما بلکه در جامعه شاهد تخریب چادر هستیم.برخی از بازیگران و مجریان با عملکرد خود در بیرون از فضای کاری خود ضربه های سختی به فرهنگ حجاب وارد می کنند.استفاده از پوشش چادر زمانی که احساس میشود فرد داوطلبانه این نوع پوشش را انتخاب کرده است، ارزش پیدا میکند اما اگر در رسانه ملی برخی از زنان مجری یا بازیگر با چادر حضور پیدا کنند ولی در خارج از محیط کار چادر را کنار بگذارند، این رفتار عوارض زیادی به دنبال دارد.صدا و سیما و تهیه کنندگان فیلم های سینمایی و مراجع ناظر باید از عواملی استفاده کنند که واقعاً به پوشش چادر اعتقاد دارند و تنها از این طریق میتوان تأثیرگذاری بیشتری روی جامعه داشت و دختران را به سمت چادر جذب کرد.متأسفانه در فرهنگ عمومی جامعه از افراد متدین و پایبند به سنتهای مذهبی تصویر منفی ارائه شده و از افرادی که به ارزشهای دینی پایبند نیستند، تصویر مترقی و امروزی ارائه میشود.این در حالی است که یکی از وظایف جدی رسانه ها بخصوص رسانه های فراگیر ترویج حجاب و از جمله چادر به عنوان حجاب برتر است.متاسفانه این اتفاق رخ نمی دهد و حتی عکس آن عمل می شود.مقام معظم رهبری در این باره فرمودند:
"هر وقت این نظر را میگوییم اضافه میکنیم که چادر حجاب پوشندهتری است. نمیخواهم بگویم که پوشش غیر چادر حجاب نیست؛ نه. اما شما وقتی از اوجی ترویج میکنید، میتوانید مطمئن باشید که سطوح مختلفِ آن را در جامعه ترویج کردهاید. یعنی وقتی از چادر ترویج میکنید، اصل حجاب را به بهترین وجهی ترویج کردهاید. اگر چادر را از حجابی که باید ترویج کرد حذف کنید، مطمئناً بخشی از رعایت حجاب را از دایره ترویج خود خارج کردهاید. این دیگر برو برگرد ندارد و مطلبی روشن و منطقی است. لذا ما اصرار داریم و مقیّدیم که در رادیو و تلویزیون، حجابِ چادر ترویج شود. "
(مقام معظم رهبری23/12/1373)
این موضوع که بازیگر در فیلم نمیتواند به طور صحیح حجاب چادر را روی سرش نگه دارد، بدآموزی را به همراه دارد و موجب تصنعی شدن بازی او میشود و بیننده متوجه میشود که این بازیگر از اهالی حجاب نیست. در جامعه تعداد زنان باحجاب و موفق در صحنههای اجتماعی کم نیست،بسیاری از شخصیتهای تراز اول اجتماعی پوشش چادر را انتخاب کردهاند اما متأسفانه در سریالها و فیلمهای سینمایی از زنان چادری به عنوان قشر مستضعف یا افرادی که مرتکب جرم شدهاند، استفاده میشود و در این فیلمها چادر به شکل نامقدس نمایش داده میشود همچنین برنامهای تهیه نکردهایم تا زنان محجبه و موفق را به جامعه معرفی کرده و به مردم نشان دهیم که بسیاری از زنان با حجاب کامل حضور موفقی در صحنههای اجتماعی دارند تا تجربیات خود را به خانوادههای ایرانی منتقل کنند.چرا باید زنان بازیگر به یک چهره و الگو برای جامعه زنان معرفی شوند و از برخی از آنها که هیچ اعتقادی به آموزههای دینی و ملی ندارند، به عنوان بانوی ایرانی یاد شود؛ در حالی که بسیاری از زنان موفق و محجبه در جامعه وجود دارند که میتوانند به عنوان الگو به جامعه معرفی شوند.